Uit 't Copy van Clason

27 september 2012 Er was eens

Doen we

“Wat leuk toch, je blog”, zegt ze al roerend in haar kopje. “Daar moet je iets mee doen. Met dat schrijven.”

Ik ben zo verbaasd dat ik helemaal niets weet te zeggen.

Ze staart voor zich uit. “Ja, echt talent hoor. Wat grappig dat je daar nog niets mee doet hè, met schrijven.”

Ik besluit te zwijgen. Ze kijkt dwars door me heen en lijkt ineens een ingeving te krijgen.

“Misschien moet je voor mij maar eens een blog schrijven. Ja, kan het natuurlijk zelf ook hè. Wie kan er nou niet schrijven. Maar ja, geen tijd hè. Heeee, ja, dat doen we! Schrijf jij mijn blog? Dan stuur ik je af en toe een paar steekwoorden over mij. Dan bewerk je dat? Wat een goed idee eigenlijk. Dan doe je eindelijk iets commercieels. Daar zou je nou eens iets mee moeten doen. Met commercieel zijn.”

1 to “Doen we”

  1. Ruud says...

    Werd inderdaad tijd dat je eens wat nuttigs gaat doen!!!!:-)

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.