Uit 't Copy van Clason

25 oktober 2012 Er was eens

Weer verliefd

Gisteren viel de plank met bewijsexemplaren van de muur.

Was het een teken? Dat het genoeg was? Dat ik te veel woorden heb gebruikt?

Hier moest ik iets mee, dat was duidelijk.

Dus zat ik tussen de folders, brochures, flyers, krantenartikelen, magazines, jaarverslagen en ansichtkaarten. Samen het bewijs van meer dan tien jaar zelfstandigheid.

Natuurlijk, bij sommige brochures zuchtte ik weer, denkend aan de lange stoet met meedenkers. Andere gaven me een jubelgevoel: Oja.. dat heb ik ook gedaan. Ik dacht aan concepten die doorgingen. Aan de bijbehorende administratie. De deadlines.

Het was een lange middag kan ik je vertellen.

Op mijn schoot lag een ansichtkaart van toen. Met een tekst waar ik nog blij van word. En ineens werd ik weer verliefd.  Op de vrijheid. Op de samenwerking met fijne opdrachtgevers. Op het gevoel wanneer tekst en beeld elkaar zo mooi versterken.

En hoe goed was dat. Want dat is na een lange relatie wel eens nodig.

Dat je even weer weet waarom. Daarom.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.