Uit 't Copy van Clason

28 augustus 2014 Er was eens

Zonder TomTom

Sla rechtsaf en naar boven. Vlak na een prachtig tegelplateau, overigens al ergens in de 18e eeuw gemaakt – en vergeet niet links te kijken naar het prachtige uitzicht – sla je rechtsaf. Rijd dan door tot de weg een flauwe bocht naar links maakt. Rechts zie je mogelijk een boer op een tractor rijden en vlak achter de weide zie je een zandweggetje. Ga die niet in, ik herhaal: NIET, maar neem dan het volgende pad.

Deze weg volg je tot het idyllische huisje met witte luiken en roze tegels en dan neem je na dit huisje de tweede weg linksaf. Hier ga je steil omhoog, als dat niet zo is, rijd je echt verkeerd en moet je doorrijden tot je de borden Cruzes ziet. Daar is het wel veilig om te keren.

Als je wel goed reed, rijd je dus deze weg omhoog tot de kruising. Hier zie je de borden staan naar Caldas da Rainha, maar die kant moet je niet op, dus je neemt de andere kant. Nu ben je bijna bij ons guesthouse, je hoeft nu nog maar een paar zijstraatjes te passeren en bij de fantastische Taverne, drukbezocht door echt alle inwoners van de nabijgelegen dorpjes, ga je naar rechts en gelijk weer naar rechts. Pas op, er kunnen tegenliggers komen! Zet je auto onder de citroenbomen en vergeet je handrem niet erop te zetten!

Bem vindo, je vakantie kan beginnen. Meer leuke routes? Je vindt ze in onze map.

 

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.